Довгий одружився на донці депутата — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Довгий одружився на донці депутата

432
Секретар Київради Олесь Довгий одружувався, повідомляє видання "Комсомольська правда в Україні".
Його обраницею стала дочка парламентаря-"регіонала" Ірини Горіної - Катерина. Про це видання повідомляє із посиланням на власні джерела в Київраді.
Як стало відоме журналістам, весілля політика було сюрпризом навіть для його найближчого оточення. У Київраді Довгого привітають після відпустки, яка закінчиться через тиждень.
Реєстрація відбулась у Дніпровському загсі столиці в суботу, 6 листопада. На церемонію були запрошені лише батьки молодих.
Ввечері пара зібрала найближчих друзів в ресторані, яких раніше запросили відзначати дні народження. У виданні зазначають, що Довгий народився 1 листопада, а його дружина- 3-го.
На святкування, яке проходило в ресторані "Конкорд", було запрошено 30 осіб. Під час святкової вечері наречені оголосили гостям про те, що в липні або серпні планують повінчатися. Наступного дня молодята відправилися до Парижа.
Як з'ясувалось, Довгий і Горіна зустрічались два роки. Віднедавна вони живуть у маєтку у Конча-Заспі, який орендує Довгий. Дівчина закінчила Київський інститут міжнародних відносин, вчилася на факультеті міжнародної інформації.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас