Лужков вивіз дочок із Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лужков вивіз дочок із Росії

286
Екс-мер Москви Юрій Лужков підтвердив, що вивіз до Лондона двох своїх дочок - 16-річну Олену та 18-річну Ольгу, тому що боїться за їх безпеку. Таким чином, дівчата більше не навчаються в МДУ, пише в неділю британська газета Telegraph, інтерв'ю якій дав колишній московський градоначальник.
Раніше деякі ЗМІ повідомили, що Олена Лужкова, яке вступила в 2008 році на факультет державного управління МДУ, а в 2010 змінила його на факультет світової політики, а також її сестра Ольга, студентка економічного факультету, забрали свої документи з вузу для переведення в один з навчальних закладів Англії.
За словами Лужкова, його діти можуть виявитися мішенню або об'єктом тиску ворогів його сім'ї в Росії.
"У нас є підстави, дуже серйозні підстави побоюватися за їх безпеку. Існує ненависть, і якщо поставити мету " добратися" до сім'ї, то слабка ланка в сім'ї - це діти. Ми боїмося залишати їх тут, у Росії", - сказав Лужков.
За словами екс-мера, він і його дружина Олена Батуріна вирішили відправити дочок до Лондона "на чотири-шість років", щоб вони вивчали англійську мову та потім поступили в один з місцевих університетів. Він також повідомив, що його дочки більше не є студентками МДУ і зараз живуть в орендованому будинку в західній частині Лондона.
"Це був шок для дітей, які дізналися, що ми їх відправляємо звідси (з Росії). Для мене і моєї дружини це було дуже складним рішенням", - зазначив Лужков.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас