Комуністи просять Януковича добитися перерахунку голосів у Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комуністи просять Януковича добитися перерахунку голосів у Криму

Казна та Політика
232
Кримські комуністи вважають за необхідне перерахувати голоси на виборах до Верховної ради автономії. Відповідну резолюцію було прийнято в Сімферополі на мітингу з нагоди річниці Жовтневої революції.
"Ми звертаємося до президента України Віктора Федоровича Януковича як гаранта Конституції з вимогою негайно зупинити спроби ліквідувати права і повноваження Криму. Першим кроком на цьому шляху має стати перерахунок голосів на виборах у Верховну Раду АРК і визначення справжніх результатів голосування", - йдеться в резолюції, текст якої розповсюдила прес-служба Кримського республіканського комітету КПУ.
Кримські комуністи також вимагають від влади "безумовного виконання Конституції Криму і законів України, припинення бюрократичного свавілля і використання правоохоронних органів і судової системи для порушення соціальних і громадянських прав".
Під час мітингу лідер кримських комуністів Леонід Грач заявив, що "кримське суспільство перебуває на небезпечній межі знищення автономії, на це спрямовані всі дії влади, в тому числі це підтвердив сценарій брудних махінацій під час сфальсифікованих, підтасованих виборів".
Нагадаємо, у Сімферополі в неділю відбулася святкова демонстрація на честь 93-річчя Жовтневої революції.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас