"Інтербанк" змінив власників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Інтербанк" змінив власників

Фондовий ринок
1135
Український "Інтербанк" змінив власників. ВАТ КБ "Інтербанк" придбала Російська фінансова група, повідомляє ресурс from-ua.com з посиланням на власні джерела.
Представником цієї групи в Україні є Дмитро Грозний, який став одним з нових акціонерів банку. Раніше Грозний працював у Держдепартаменті з питань виконання покарання. Росіяни нещодавно придбали ще кілька банків, у тому числі Агропромбанк, відзначає ресурс.
До зміни власників "Інтербанком" тривалий період керував Артур Криклий. Під його керівництвом банк виявився на межі банкрутства, установа не проводила планових повернень депозитних коштів населення, що призвело до великої кількості судових позовів.
За словами джерела в банку c приходом нових власників, у банк почали надходити великі вкладення, а також відбулися кадрові ротації, був повністю змінений топ-менеджмент, проведена реструктуризація депозитного портфеля, почалося планове повернення внесків населення.
На сьогодні ведеться активна робота з розширення банку і відкриттю нових універсальних відділень з роботи з юридичними та фізичними особами. Станом на жовтні відкриті відділення в Сімферополі та Дніпропетровську. У планах до кінця року відкриття відділень у Харкові, Донецьку та Луганську.
ВАТ КБ "Інтербанк" зареєстрований у Національному банку України 23 березня 1992 року. Фінансовий результат установи за 2009 рік становить 5263181, 17 грн.
За матеріалами:
forUm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас