Престиж починається з квартири — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Престиж починається з квартири

Нерухомість
1749
В жовтні місяці на ринку нерухомості столиці спостерігається нетипове затишшя. Експерти пояснюють це тим, що більшість українських покупців традиційно беруть паузу до закінчення виборів - в даному випадку місцевих. Тим не менше вони активно відвідують проекти, зважують переваги та недоліки, перевіряють якість будівництва, розуміючи, що різкого зниження цін не буде.
Серед елітних житлових комплексів Києва, безумовно, виділяється "Престиж Хол". Цей респектабельний проект розташований у Печерському районі столиці на перетині вулиць Анрі Барбюса та Патриса Лумумби. Це менше ніж у двох кілометрах від Хрещатика і всього в трьох хвилинах ходи від станції метро "Палац Україна". Печерськ завжди вважався найпрестижнішим районом Києва, де свого часу мешкали аристократи, найбагатші купці і промисловці. Тепер тут живе ділова, політична і управлінська еліта країни. Будинок знаходиться в тихому місці, осторонь від інтенсивних транспортних потоків. Для центру столиці - це справді унікальний випадок.
Девелопером комплексу "Престиж Хол" є відома в Києві й Україні компанія "А.В.С". За її участі побудовані кілька житлових комплексів у Дніпропетровську. Фінансовим партнером "А.В.С." з 2006 р. є один з найнадійніших українських банків "ПриватБанк". Комплекс "Престиж Хол" складається з 8-ми секцій заввишки від 17 до 25 поверхів, в яких розмістилися 663 квартири і численні офісні приміщення (загальною площею близько 8 тис кв. м.). Найгостріша для центральних районів столиці проблема паркування вирішена завдяки наявності дворівневого підземного паркінгу, розрахованого на 663 машиномісця. Крім того, підземний паркінг дозволив звільнити простір для створення зеленої зони. Від гостьових автостоянок вона відокремлена декоративними огорожами і жителям комплексу не доведеться кружляти між запаркованими авто. У внутрішньому дворику комплексу ландшафтні дизайнери створили затишний сад з лавками, альтанками і фонтаном.
Багатство планувальних рішень дозволяє кожному покупцеві вибирати різні варіанти житла: від однокімнатних до просторих багатокімнатних апартаментів з терасами. "Планування одразу розроблялося відповідно до маркетингових досліджень того, чого потребує ринок, тому в комплексі і спостерігається активний продаж житла", - говорить експерт консалтингової компанії "Канзас" Владислав Мішук. З більшості квартир відкриваються чудові види на центральну частину Києва - зелені схили Дніпра, національний Палац України, площу Льва Толстого, бульвар Лесі Українки, бізнес-центр "Парус". Рівень преміум-класу відчувається не лише у якості планувань, але й у підходах до оформлення фасадів та вхідних груп. Оздоблення фасадів виконано за найсучаснішою технологією "вентильованого керамогранітного фасаду". Оформлення вестибюлів і холів виконане з вишуканих дорогих матеріалів. На першому поверсі обладнано місце для консьєржа з найновішою системою контролю за станом інженерних систем будинку.
До речі, ЖК "Престиж Хол" надає покупцям можливість придбати житло як у так званому стані "після будівельників", так і з повним дизайнерським оздобленням "під ключ". Причому всі ці роботи можуть вестися вже на етапі будівництва. "Вже сьогодні ми надаємо людям можливість здійснювати ремонтні роботи, їм не потрібно чекати офіційної здачі об'єкту, як це зазвичай відбувається. Незабаром першу чергу комплексу буде введено в експлуатацію, а наші клієнти, які вирішили розпочати ремонт ще на стадії будівництва, зможуть одразу заселитися у готову квартиру", - пояснює керівник департаменту продажу Олександр Дятел.
На перших поверхах комплексу передбачена вся необхідна інфраструктура: супермаркет, дитячий клуб, фітнес-центр, приймальний пункт хімчистки-пральні, ресторан, кафе, відділення банку, аптека і медичний центр. Сучасне житло преміум-класу неможливо уявити без належної системи охорони. Саме тому, вздовж периметру території комплексу встановлено електронні системи відеоспостереження, цілодобово працює служба охорони, яка забезпечує дотримання тиші і порядку.
Незважаючи на розмови про послаблення активності на ринку і падіння цін, попит на житло такої якості, як у "Престиж Холі", залишається стабільним, а ціни зростають з наближенням терміну здачі. "Знижують ціни на неліквідне житло. На об'єкти, побудовані з урахуванням побажань та потреб клієнта, попит є!", - говорить Владислав Мішук. Покупці квартир у "Престиж Холі" не зволікають, оскільки впевнені, що отримують справжню цінність - подібних проектів у Києві немає.
За матеріалами:
Престиж Холл
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас