З 1 грудня в Росії будуть знижені тарифи на роумінг з країнами СНД, у тому числі з Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 1 грудня в Росії будуть знижені тарифи на роумінг з країнами СНД, у тому числі з Україною

163
З 1 грудня в Росії будуть знижені тарифи на роумінг з країнами СНД, у тому числі з Україною. Про це повідомив керівник Федеральної антимонопольної служби РФ Ігор Артемьєв на зустрічі з прем'єр-міністром Росії Володимиром Путіним.
"Найпізніше з 1 грудня, а деякі компанії і раніше, істотно зменшать тарифи як на внутрішньоросійський роумінг, тобто між містами, так і в масштабах всіх країн СНД. Крім того, вони найближчим часом надішлють листи контрагентам в Західній Європі, Північній Америці з пропозицією знизити міжнародний роумінг не лише в межах СНД, але і в межах всього світу", - сказав І.Артемьєв. Він підкреслив, що ця робота виконана синхронно з антимонопольними органами інших країн, раніше всього Казахстану, України та інших країн СНД. За його словами, це питання неодноразово розглядала і міждержавна рада з антимонопольної політики.
"Це такий плід наших колективних зусиль, одночасних розслідувань і одночасної роботи з компаніями мобільної телефонії", - сказав І.Артемьєв. У свою чергу, В.Путін зазначив, що добровільне зниження цін на роумінг трьох основних російських компаній складе в середньому на голосові послуги - 1,5-2 рази, на послуги передачі SMS-повідомлень - 3 рази, а на послуги мобільного Інтернету - 2-4 рази.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас