Хакери зламали сайт правлячої партії Німеччини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакери зламали сайт правлячої партії Німеччини

381
Невідомі зламали офіційні сайти двох регіональних відділень Християнсько-демократичного союзу (ХДС), що входить до правлячої в Німеччині коаліції. Як повідомляє Deutsche Welle, хакерській атаці піддалися сайти регіональних відділень ХДС в Гамбургу і Мекленбургу - Передньої Померанії.
Бажаючі зайти на сторінки гамбурзького відділення ХДС впродовж декількох годин бачили лише заставку із зображенням герба імперії Османа. Її творці назвали себе GHST61 & Emre Y. Невідомі написали на сторінці англійською мовою: "Привіт, Гамбург! Ми з Туреччини". Крім того, хакери залишили повідомлення на тему інтеграції мігрантів у Німеччині. "Де ж толерантність? Де свобода віросповідання? Чому ви бачите смітинку в оці свого брата, але не помічаєте колоди у власному?", - йдеться в посланні. В кінці тексту невідомі звернулися до глави німецького уряду: "Пані Меркель, ми чекаємо Вас у Гамбургу".
Робота обох сайтів протягом дня була відновлена. Відомства кримінальної поліції Гамбурга і Мекленбурга - Передньої Померанії проводять розслідування у зв'язку з атакою хакерів.
Нагадаємо, 17 жовтня канцлер ФРН і лідер ХДС Ангела Меркель в своєму виступі визнала, що спроба побудувати в Німеччині мультикультурне суспільство повністю провалилася. Вона відзначила також, що іммігранти, які живуть в країні, повинні докласти більше зусиль, щоб інтегруватися в суспільство, - зокрема, вивчити німецьку мову.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас