ФДМ оголосив конкурс із приватизації "Укртелекому" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ оголосив конкурс із приватизації "Укртелекому"

Казна та Політика
704
Фонд державного майна України оголосив конкурс із продажу 92,791% ВАТ "Укртелеком", повідомили РБК-Україна в редакції офіційного видання фонду "Відомості приватизації". Пакет пропонується за початковою ціною 10,5 мільярда гривень, що в 2,4 рази перевищує номінальну вартість. Торги пройдуть через 75 днів за принципом аукціону.
Новий власник компанії повинен забезпечити прибуткову економічну діяльність товариства за звітом про фінансові результати на кінець третього фінансового року з дати переходу права власності на пакет акцій. Йому необхідно виконати умови кредитного договору від 2005 року (компанія узяла в банків Credit Suisse First і Deutsche Bank на 7 років позику на 500 мільйонів доларів).
За два роки "Укртелеком" повинен створити виділену систему спеціального зв'язку для потреб державних структур. Власник підприємства зобов'язаний за три місяці виплатити 74,37 мільйона гривень дивідендів за 2007 рік (без врахування пені).
До конкурсу не допускаються компанії, які контролюють більше 25% ринку зв'язки, зареєстровані в офшорах, або які не надали відомості в чиїх інтересах вони беруть участь у торгах. Уряд контролюватиме виконання умов конкурсу кожного кварталу.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас