Хліб у Києві подешевшає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хліб у Києві подешевшає

Аграрний ринок
305
На нараді представників компанії "Київхліб" і міського управління торгівлі заступник мера вимагав, аби ціна на батон була знижена до колишнього рівня.
У середу, 6 жовтня, в міському управлінні торгівлі відбулась нарада під керівництвом заступника мера Віктора Сивця, у якій взяли участь представники компанії "Київхліб" і міського управління торгівлі.
"Пан Сивець наполягав на тому, аби ціна на батон була знижена до колишньої позиції. Заступник мера і глава управління торгівлі відправилися в об'їзд по місту, аби врегулювати ціни на хліб в торговельних точках столиці. Вже від сьогодні (7 жовтня - ред.) ціна батона буде колишньою - 2,80 за буханець", - повідомила прес-секретар Віктора Сивця Олена Оганесова.
Однак, за словами Оганесової, батон залишається хлібом складної рецептури, а держрегулювання поширюється лише на такі сорти, як "Український хліб" і "Пшеничний". Відповідно, визначати вартість цього виду виробів пекарі, як і раніше, можуть самостійно.
У компанії "Київхліб" не змогли підтвердити зниження ціни на батон. 6 жовтня після обіду в тих магазинах, батони продовжували продавати за новою ціною.
Нагадаємо, у вівторок, 5 жовтня, в Києві підскочила ціна на звичайний батон - замість 2,8 гривні він став коштувати 3,1 гривен. У свою чергу, Антимонопольний комітет України зажадав від "Київхліба" обґрунтування підвищення вартості хліба.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас