Путін обіцяє стримувати тарифи в 2011-му жорсткіше, ніж зараз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін обіцяє стримувати тарифи в 2011-му жорсткіше, ніж зараз

Казна та Політика
229
Уряд Росії стримуватиме тарифи в 2011 році ще жорсткіше, ніж в 2010-му, заявив прем'єр-міністр Володимир Путін в середу на засіданні урядової комісії з бюджетних проектувань.
"Щоб понизити фінансове навантаження на громадян країни і на бізнес, підтримати активніше відновлення економіки, ми продовжимо стримувати тарифи в 2011 році, і в середньому це має бути жорсткіша політика, ніж в 2010 році", - цитує прем'єра РИА "Новости".
Президент Дмитро Медвєдєв підписав у кінці липня поправки до законодавства, спрямовані на заборону зростання тарифів ЖКГ. Документ передав повноваження з затвердження нормативів споживання комунальних послуг від органів місцевого самоврядування до органів влади регіонів. "Сподіваюся, що перенесення рішень подібного роду на вищий, регіональний, рівень дозволить уникнути перекосів, з якими ми зіткнулися з початку цього року, - сказав прем'єр. - Розраховуємо, що наступного року нам не доведеться в "ручному режимі" розбиратися з місцевою владою, які здійснюють такі помилки".
В січні Медвєдєв доручив віце-прем'єру Дмитру Козаку розібратися з причинами різкого зростання платежів за воду і тепло в деяких суб'єктах федерації і вжити заходів для врегулювання проблеми. У деяких регіонах зростання цін на комунальні послуги за перші два місяці цього року в порівнянні з груднем 2009-го наблизилося до 200%. Винними в цьому оголошені місцеві власті, які непослідовно провели реформу ЖКГ.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас