Гриценко пропонує скасувати податкову міліцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гриценко пропонує скасувати податкову міліцію

1541
Народний депутат України Анатолій Гриценко (НУ-НС) пропонує скасувати податкову міліцію. Це передбачено законопроектом №7073 від 31 серпня 2010 року, автором якого є А.Гриценко, оприлюдненим на парламентському порталі. Згідно із запискою пояснення до законопроекту, Державна податкова адміністрація - це цивільна служба, яка не відноситься до правоохоронних структур, тому наявність податкової міліції в її складі не є логічною.
"Ліквидація податкової міліції сприятиме зменшенню кількості і оптимізації структури податкових і правоохоронних органів і, відповідно, зменшенню рівня корупції", - наголошується в записці пояснення.
Законопроект передбачає, що після ліквідації податкової міліції гарантії з пенсійного забезпечення її колишніх працівників і членів їх сімей будуть збережені згідно із законам "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, і деяких інших осіб" і "Про пенсію за особливі заслуги перед Україною". Також передбачається збереження стажу роботи в податковій міліції для відповідних соціальних гарантій.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас