FT: Іноземці, які працюють у Росії, отримують більше, ніж будь-де — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FT: Іноземці, які працюють у Росії, отримують більше, ніж будь-де

743
Іноземні громадяни, які живуть і працюють в Росії, Саудівській Аравії, Бахрейні, ОАЕ і Сингапур, в цілому заможніші за інших, тобто у них вища зарплата і чистий дохід, пише InoPressa.ru із посиланням на один з блогів в The Financial Times. У статті при цьому є посилання на дослідження Expat Explorer, проведене HSBC Offshore.
Найбагатшими заробітчанами може похвалитися Росія, де більш за третину з них (36%) заробляє більше чверті мільйона доларів, за нею слідують Сингапур (32%) і Бермуди (27%). В цілому по всьому світу 13% експатріантів заробляють більше 250 тисяч доларів, говориться в статті.
Оскільки Азія і Близький Схід переносять фінансові потрясіння відносно добре в порівнянні з країнами зони євро, недивно, що все більше експатріантів обирають ці осередки безпеки для розвитку своєї кар'єри, за що винагороджуються вищими зарплатами, говориться в дослідженні Expat Explorer.
Найчастіше отримують вищу зарплату і мають кращі перспективи на роботі експатріанти, що проживають в країнах БРІК.
В той час як по всьому світу 63% експатріантів повідомляють про більші доходи в країнах свого проживання, ніж у себе на батьківщині, в Росії про це повідомляють 82%, в Китаї - 75%, Індії - 70%, а в Бразилії - 69%.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас