Населення України заборгувало за споживання житлово-комунальних послуг 8 млрд. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Населення України заборгувало за споживання житлово-комунальних послуг 8 млрд. грн

Казна та Політика
345
Населення України заборговувало за спожиті житлово-комунальні послуги 8 млрд грн. Про це повідомив заступник міністра з питань житлово-комунального господарства України Сергій Ласиков в Полтавській облдержадміністрації під час виїзної міжрегіональної ради з питань призначення населенню субсидій за спрощеним порядком.
За його словами, завдяки наданню населенню субсидій за спрощеною системою вдасться швидше виплатити ці борги. Він також зазначив, що за новим порядком надання субсидії у Полтавській області нараховано 3281 громадянинові, попереду за цим показником лише Київ, де субсидії за спрощеним порядком нараховані 5405 громадянам.
За словами заступника міністра праці і соціальної політики України Віталія Мущиніна, в Сумській області субсидії за новим порядком нараховані 2060 громадянам, в Харківській - 1384 громадянам.
Як повідомлялося, за даними Держкомстату, жителі України в січні-липні поточного року сплатили за житлово-комунальні послуги 18 млрд. грн., що складає 101,9% від нарахованих за цей період сум. Заборгованість населення з оплати ЖКП в липні 2010 року зменшилася на 3,9% в порівнянні з червнем ц.р і на початок серпня склала 10 млрд. 044 млн. грн. Середній термін заборгованості населення за всі послуги склав 4 місяці. Зменшення заборгованості сталося у всіх регіонах країни, окрім Києва і Севастополя.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас