У США роблять пластинки із небіжчиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США роблять пластинки із небіжчиків

76
Американська And Vinyly запропонувала незвичайну послугу. Компанія виготовляє вінілові пластинки із кремованих останків людини, на які записує голос померлого, улюблені мелодії і заповіт.
Фірма створена Джейсоном Лічем, який до цього заснував техно-группу Subhead і декілька студій грамзапису (House of Fix, Daftwerk і Death of Vinyl), повідомляє Компьюлента.
Свій задум він пояснює раптовим усвідомленням наближення старості зі всіма обставинами, які з цього виходдять, а також роботою матері в похоронній службі. Третім поштовхом став перегляд телепередачі про нову моду в США на виготовлення з праху фейєрверків. Крім того, його дід заповідав розвіяти свій прах над морем. Коли сім'я вистроїлася на борту і відкрила урну, вітер подув в обличчя. Та ж історія сталася потім з попелом його батька.
За 3 тис. дол. компанія пресує з праху 30 дисків тривалістю по 24 хв. З мінімальним оформленням і портретом небіжчика на ньому. За додаткову плату артисти лейблів House of Fix і Daftwerk пишуть пісню під замовлення, після чого пластинки з щіпкою праху продаватимуться по всьому світу.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас