Moody’s поліпшило прогноз розвитку банківської системи Азербайджану — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody’s поліпшило прогноз розвитку банківської системи Азербайджану

Казна та Політика
130
Міжнародне рейтингове агентство Moody’s Investors Service змінило прогноз розвитку банківської системи Азербайджану з "негативного" на "стабільний", що відображає стабілізацію якості активів і ліквідності банків, що настала недавно, а також поліпшення їх прибутковості і капіталізації. Про це йдеться в повідомленні агентства, передає Прайм-ТАСС.
Відносно стабільна макроекономічна ситуація в Азербайджані також робить сприятливий вплив на становище банків, а низький рівень фінансового посередництва забезпечує можливість довгострокового зростання. Прогноз "стабільний" відображає думку агентства Moody’s про розвиток фундаментальних кредитних умов банківської системи Азербайджану протягом подальших 12-18 місяців.
Агентство Moody’s також відзначає, що, незважаючи на стабілізацію ключових чинників, що визначають прогноз, в банківській системі зберігаються труднощі. Все це знаходить віддзеркалення в середньому по системі рейтингу фінансової стійкості банків, який перебуває на низькому рівні "E+".
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас