Українські фондові індекси продовжують зростання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські фондові індекси продовжують зростання

Фондовий ринок
155
Американський фондовий ринок в понеділок закрився без особливих змін, залишаючись вже третій день на мінімальних значеннях від початку місяця. Японський Nikkei знизився на 0,38%.
Китайський Shanghai Composite зростає на 0,39%, індекс Гонг-Конга Hang Seng в мінусі на 0,07%, ф'ючерси на американський S&P500 додають 0,25%.
Відкриття українських фондових майданчиків сьогодні, 17 серпня, відображає світову динаміку. Як зазначає Володимир Олексюк, експерт аналітичного департаменту X-Trade Brokers Ukraine, ПФТС з ранку піднявся на 0,18%, індекс української фондової біржі додав 0,27%.
Центральною темою дня для учасників ринку у вівторок стане розміщення держоблігацій в Європі. Впливатиме на торги великий блок статистики із США: початок будівництва будинків та інфляція виробників, промвиробництво, виступ секретаря Казначейства Тімоті Гайтнера.
Але оскільки велика частина новин вийде пізніше робочого дня в Україні, вірогідність збереження зростання індексів дуже висока. За прогнозами експерта, закриття ринку пройде в зеленій зоні з невеликим відривом (в межах 1,5%) від цін відкриття.
За матеріалами:
xDirect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас