Київенерго відновила роботу ТЕЦ-6 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київенерго відновила роботу ТЕЦ-6

Енергетика
971
29 липня о 22.00 на "ТЕЦ-6 Київенерго" подано газ, що дозволило Компанії відразу розпочати поновлення роботи теплоелектроцентралі, повідомляє прес-служба "Київенерго".
"Фахівці Компанії працювали вночі та здійснювали необхідні пускові операції, щоб сьогодні вже мати можливість запустити в роботу всю теплову мережу зони ТЕЦ-6, адже це складний технологічний процес", - повідомив заступник голови Правління АК "Київенерго" Іван Ричка.
30 липня о 7 годині ранку відбулося підключення до мережі енергоблоку №2 ТЕЦ-6, а з 10 години підключаються бойлери та розпочнеться підігрів теплоносія до 650С. Цей етап технологічного процесу вимагає мінімум 12 годин, після чого стає можливим поступова подача води споживачам. Гарячу воду відповідної якості мешканці відключених районів отримають вранці 31 липня, тобто через дві доби після поновлення газопостачання ТЕЦ, як і попереджала Компанія.
"Вже завтра наші споживачі отримають гарячу воду, але заспокоюватись на цьому не можна, адже остаточно питання не вирішено. Двохмільярдний борг за газ залишається і загроза наступних відключень також. Питання вирішиться лише тоді, коли КМДА погасить заборгованість по різниці в тарифах за теплоенергію перед компанією, і ми в той же день перерахуємо ці кошти газопостачальнику і розрахуємось за паливо", - наголосив Іван Ричка.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас