Білорусь і Литва домовляються про диверсифікацію поставок нафти і газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Білорусь і Литва домовляються про диверсифікацію поставок нафти і газу

151
Прем'єр-міністр Білорусі Сергій Сидорський затвердив склад білоруської частини двосторонньої білорусько-литовської робочої групи зі співпраці з питань паливно-енергетичного комплексу.
Відповідне розпорядження оприлюднено на офіційному сайті білоруського уряду.
Білоруську частину групи очолив перший заступник прем'єр-міністра Володимир Семашко. До складу групи увійшли перший заступник міністра енергетики Едуард Товпенець, заступник голови концерну "Белнафтохім" Володимир Волков, а також представники Мінекономіки, Мін'юсту, Мінтрансу, Держкоммайна, ВАТ "Белтрансгаз", ЗАТ "Білоруська нафтова компанія".
За розпорядженням, робочій групі доручено до 1 листопада 2010 року у встановленому порядку внести прем'єр-міністрові Білорусі пропозиції, що стосуються можливості будівництва терміналу зрідженого природного газу на території Литви для постачань зрідженого природного газу через литовську територію до Білорусі. Крім того, робочій групі належить підготувати пропозиції із постачань нафти із Венесуели через морські термінали і територію Литви до Білорусі.
Як повідомлялося, домовленість про створення двосторонньої робочої групи із співпраці з питань паливно-енергетичного комплексу була досягнута під час зустрічі прем'єр-міністра Білорусі Сергія Сидорського і прем'єр-міністра Литви Андрюса Кубілюса 28 червня 2010 року в Мінську.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас