Лукашенко вважає, що білоруси не помітили кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лукашенко вважає, що білоруси не помітили кризи

337
Жителі Білорусі не помітили фінансової кризи, вважає президент Білорусі Олександр Лукашенко. Про це він заявив під час своєї робочої поїздки до Гомелської області в минулі вихідні.
"В 2010 році зарплати і пенсії в Білорусі зростали не такими швидкими темпами через світову фінансово-економічну кризу. Проте Білорусь вже виходить з кризи. Причому білоруси її особливо навіть і не відчули", - зазначив Лукашенко.
Раніше Олександр Лукашенко поставив перед білоруським урядом завдання - довести до кінця 2010 року середню зарплату в країні до $500. Тим часом, за останніми даними Белстату, номінальна нарахована середньомісячна зарплата в травні становила 1 млн 158,4 білоруських рубля (приблизно $386).
Також під час робочої поїздки Лукашенко назвав пріоритети розвитку Білорусі на майбутню п'ятирічку. Ці пріоритети: дисципліна і організованість, завершення програми розвитку малих і середніх міст, упорядковування сіл. У сільській місцевості, за словами білоруського президента, слід створювати нові робочі місця, аби зайняти людей і не допустити міграції селян до міст.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас