Рада викличе Тимошенко на килим у справі RUE — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада викличе Тимошенко на килим у справі RUE

Казна та Політика
551
Екс-прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко, екс-міністра палива і енергетики Юрія Продана, а також чинного міністра палива і енергетики Юрія Бойка і членів ради директорів RUE викликають на засідання ТСК ВР наступного понеділка для надання інформації у справі стосовно позову RUE до "Нафтогазу" і прийняття рішення Стокгольмським судом. Про це на засіданні ТСК ВР заявив голова ТСК, нардеп від НУ-НС Роман Зварич, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ми викликаємо на наступне засідання Тимошенко, Продана і Бойка, а також представника ради RUE для надання нам відповідної інформації. Ми також звертаємося до "Нафтогазу" і Мінпаливенерго надати нам копії договорів НАК і RUE, починаючи з 2006 р., а також надати копію офіційного рішення Стокгольмського суду", - сказав Зварич.
Він відзначив, що комісія звернеться із запитом на предмет, чи "надходив до Державної виконавчої служби виконавчий лист від Стокгольмського суду і чи прийнято рішення про відкриття виконавчого виробництва".
Зварич повідомив, що сьогодні на засідання ТСК запрошував генпрокурора Олександра Медведька і голову СБУ Валерія Хорошковського, але вони його проігнорували.
Він також не відкидає, що в процесі розслідування "вони обов'язково будуть запрошені для надання інформації".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас