У США шестирічну дівчинку включили до "чорного списку" авіапасажирів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США шестирічну дівчинку включили до "чорного списку" авіапасажирів

804
Шестирічна Алісса Томас з Огайо опинилася в числі осіб, яким заборонено літати на пасажирських літаках через передбачуваних зв'язків з тероризмом, передає телеканал Fox 8.
Наявність імені дівчинки в "чорному списку" авіапасажирів виявилася під час нещодавньої родинної поїздки подружжя Томас в Міннеаполіс. Під час покупки квитків в аеропорту Клівленда батьків повідомили, що їхній дочці заборонені польоти над США.
Дівчинці та її батькам все ж дозволили сісти на літак і завершити свою подорож. Проте їм настійно рекомендували зв'язатися з представниками міністерства національної безпеки США, аби прояснити ситуацію. На відповідний запит батьки Алісси Томас одержали лист, в якому відомство відмовилося підтвердити або спростувати наявність їх дочки в "чорному списку".
За словами членів сім'ї Томас, події довкола їхньої дочки стали для них справжньою несподіванкою. Дівчинка ніколи не мала проблем із законом і літає на літаках з двомісячного віку. "Може, вона і загрожувала коли-небудь своїй сестрі, але не думаю, що це питання національної безпеки", - коментує ситуацію батько Алісси.
Тим часом у Федеральному бюро розслідувань (ФБР) запевнили, що у шестирічної Алісси не буде проблем з польотами над США, оскільки рішення з приводу фігурантів "чорних списків" приймаються агентами на місці. Федеральні агенти пообіцяли, що у випадку з Аліссою Томас і їй подібними керуватимуться виключно здоровим глуздом.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас