Держмитслужба: Митники не домовлялись із тими, хто уникає податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держмитслужба: Митники не домовлялись із тими, хто уникає податків

Казна та Політика
684
"Митна служба не домовлялася і надалі не домовлятиметься із суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності, мета яких - уникнути сплати податків до бюджету і отримати надприбутки і рентабельність бізнесу в 500-1000%. Ті, хто йде шляхом заниження митної вартості імпортних товарів і декларування їх не своїм найменуванням, є порушниками митного законодавства, виявляти такі порушення і відповідно на них реагувати - безпосереднє завдання Митної служби", - так прокоментував перший заступник голови Держмитслужби України Олександр Дороховський вислови Олександри Кужель про нібито катастрофічну ситуацію, що склалася на Південній митниці. Про це повідомили в прес-службі Держмитслужби.
"На сьогодні нам удалося закрити схеми нелегального ввезення товару до України через порти Одещини. В результаті бізнес, який на таких схемах заробляв мільярди гривень прибутку, не плативши ні копійки до держбюджету, сьогодні удається до банального психологічного тиску на митників. Ми відчуваємо, що сьогодні використовуються всі, у тому числі соціальні, важелі тиску, відбувається брудна гра на настроях дрібного бізнесу, який сам став заручником недоброчесних ділків.
Я хотів би ще раз звернути увагу - час маніпуляцій при оформленні імпортно-експортних операцій пройшов. Весь бізнес працює сьогодні в рівних умовах - достовірність декларування товарів і повнота сплати всіх необхідних платежів до бюджету. Жодних виключень з цього правила митники не роблять і робити не будуть надалі", - зазначив А.Дороховський.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас