Голова Спілки банків Вірменії: 22 банку для республіки - занадто багато — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Спілки банків Вірменії: 22 банку для республіки - занадто багато

Казна та Політика
199
Голова Спілки банків Вірменії Арарат Гукасян вважає, що в результаті злиття двох вірменських банків - "Амеріабанку" та "Каскад банку" виграють клієнти обох установ. Як передає кореспондент ІА REGNUM Новини, 2 квітня на прес-конференції в Єревані Гукасян заявив, що новий об'єднаний банк стане серйозним гравцем на внутріфінансовому ринку республіки.
В цілому, голова Спілки банків Вірменії вважає, що 22 комерційних банку для маленької Вірменії - це занадто багато. "Чи не час об'єднатися?", - задався він питанням. У той же час Арарат Гукасян не став прогнозувати можливість активізації процесу злиття банків у Вірменії. "Акціонери повинні зрозуміти, що в результаті злиття вони отримають кращу структуру. Структуру, здатну в перспективі забезпечити високий рівень обслуговування й захисту інтересів клієнтів", - відзначив він.
Як раніше повідомляло ІА REGNUM Новини, вірменські "Амеріабанк" та "Каскад Банк" підписали 31 березня угоду про злиття. Керівництво обох банків назвало цю подію безпрецедентною для країни. Об'єднаний банк буде діяти під брендом "Амеріабанк". Голова ради директорів, генеральний директор ЗАТ "Амеріабанк" Артак Анесян не виключає, що протягом найближчих трьох років інші банки також висловлять бажання злитися з його організацією. Стратегічним партнером "Амеріабанка" є група "Трійка Діалог" - одна з найбільших інвестиційно-консалтингових компаній у Росії. Ще навесні 2010 року "Амеріабанк" заявляв про намір придбати один з вірменських банків.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас