Янукович: На підготовку до Євро-2012 цього року має бути використано не менше 30 млрд грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: На підготовку до Євро-2012 цього року має бути використано не менше 30 млрд грн.

Казна та Політика
249
На підготовку до Євро-2012 цього року має бути використано не менше 30 млрд грн., заявляє президент України Віктор Янукович.
"Якщо ми не 40 мільярдів цього року використовуємо, хай буде 30 мільярдів, але не менше", - сказав він, виступаючи перед лідерами партій, громадських і політичних організацій України в четвер у Києві.
За словами президента, із запланованих торік на підготовку до проведення Євро-2012 9 млрд грн. було використано близько 3 млрд грн.
В.Янукович назвав незадовільною підготовку до проведення Євро-2012. "Сьогодні це питання перебуває в страшному занепаді", - підкреслив він.
За словами президента, для освоєння бюджетних коштів на підготовку до чемпіонату необхідно "знайти будівельників, тих, хто займатиметься інфраструктурою, будівництвом доріг, готелів, терміналів".
При цьому він запевнив, що всі завдання будуть виконані, і роботи проводитимуться краще, ніж в попередні роки.
"Але і цього року ми розкрутимо це питання, щоб у 2012 році нам не соромно було за нашу країну, щоб ми як господарі могли зустріти гостей, уболівальників, представників зі всього світу", - сказав В.Янукович, назвавши дане питання пріоритетним.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас