Порошенко обговорив з послом ФРН в Україні перспективи співпраці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко обговорив з послом ФРН в Україні перспективи співпраці

588
31 березня відбулася зустріч голови Ради НБУ Петра Порошенка з Надзвичайним і Повноважним Послом ФРН в Україні Хансом-Юргеном Гаймзьотом.
Як повідомили в прес-службі П.Порошенка, зустріч відбулася на прохання посла ФРН.
"Під час зустрічі Х.-Ю.Гаймзьот відзначив вагомий внесок П.Порошенка у розвиток євроінтеграційних прагнень України і запевнив у всебічній підтримці Німеччиною Української держави на цьому шляху", - йдеться в повідомленні. Під час зустрічі також була відзначена необхідність продовження активного переговорного процесу стосовно утворення зони вільної торгівлі між Україною і Європейським Союзом, а також обговорені форми ефективної взаємодії між Україною і країнами ЄС в цьому напрямі.
В той же час, П.Порошенко акцентував увагу на необхідності прискорення прийняття дорожньої карти безвізового режиму для України.
Посол ФРН від імені Державного міністра у справах Європи Міністерства закордонних справ Німеччини Вернера Гойера передав П.Порошенку лист зі словами вдячності за співпрацю під час керівництва Міністерством закордонних справ України і запевнив у плідній співпраці в майбутньому.
За підсумками обговорення сторони констатували необхідність розширення торговельно-економічної співпраці, реалізації низки проектів в енергетичній, транспортній, науково-технічній і гуманітарних сферах.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас