"Нафтогазмережі" створили 22 регіональні філії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогазмережі" створили 22 регіональні філії

Енергетика
562
Дочірнє підприємство НАК "Нафтогаз України" - "Нафтогазмережі" створило 22 регіональні філії. Про це повідомили в прес-службі Міністерства палива і енергетики України.
В повідомленні відзначається, що, зокрема, філії компанії відкриті у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській, Чернівецькій областях і в Криму.
При цьому в повідомленні зазначено, що ДП "Нафтогазмережі" звертає увагу на те, що з промисловими і комунально-побутовими підприємствами Кіровоградської і Херсонської областей угоди укладатимуться Миколаївською філією ДП "Нафтогазмережі", а з підприємствами Луганської області - з Харківською філією ДП.
Для спрощення процедури укладення договорів у відзначених (Кіровоградська, Херсонська і Луганська) областях ДП "Нафтогазмережі", спільно з місцевими органами влади організовує роботу виїзних комісій з укладення договорів на місцях.
Також в повідомленні відзначено, що загальна чисельність працівників філій ДП "Нафтогазмережі" складає 8500 осіб.
Як повідомлялося, з 1 лютого ДП "Нафтогазмережі" поставлятиме природний газ за нерегульованим тарифом промисловим підприємствам і іншим суб'єктам господарювання в Україні. Відповідне рішення прийняте НКРЕ 28 січня 2010 року.
Поставки природного газу вказаним категоріям споживачів здійснюватимуться підприємством по всій території України (за винятком Чернівецької та Вінницької областей, на території яких ДП "Нафтогазмережі" вже реалізує газ за регульованим тарифом).
Для забезпечення природним газом за нерегульованим тарифом використовуватиметься імпортований до України природний газ. Ціна за газ для споживачів складе 2619,19 грн. за тис. куб. м.
Початок роботи ДП "Нафтогазмережі" з газопостачання за нерегульованим тарифом відновить фінансову дисципліну в розрахунках за спожитий бізнес-структурами газ.
Довідка. ДП "Нафтогазмережі" - дочірнє підприємство Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України", створене відповідно до постанови Кабінету міністрів України "Про підвищення ефективності управління державним майном газорозподільних мереж" від 10 червня 2009 року №775.
Діяльність підприємства направлена на забезпечення безпеки споживачів природного газу, виконання Закону України "Про трубопровідний транспорт", підвищення контролю за модернізацією газопроводів і їх ефективного використання.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас