Порошенко виступає за продовження переговорів щодо спрощення візового режиму між Україною і Великобританією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко виступає за продовження переговорів щодо спрощення візового режиму між Україною і Великобританією

209
Міністр закордонних справ України Петро Порошенко виступає за необхідність продовження консультацій з Великобританією щодо укладення між нашими країнами угоди про лібералізацію візового режиму на кшталт Угоди між Україною і ЄС про спрощення оформлення віз. Як повідомили в прес-службі МЗС, про це йшла мова під час зустрічі П.Порошенка з послом Великобританії в Україні Лі Тернером.
П.Порошенко висловив вдячність Великобританії за постійну підтримку євроінтеграційних прагнень нашої держави і підкреслив, що Україна і надалі залишатиметься стратегічним партнером Об’єднаного Королівства.
Сторони обговорили порядок денний двостороннього політичного діалогу в 2010 р. і шляхи подальшого розвитку українсько-британського економічного співробітництва.
Крім того, П.Порошенко і Л.Тернер приділили увагу Міжнародній конференції з питань врегулювання ситуації в Афганістані (м. Лондон, 28 січня 2010 р.). Міністр закордонних справ України П.Порошенко візьме участь в даній конференції під час робочого візиту до Великобританії.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас