EBA: Несприятливий індекс інвестиційної привабливості України стабільний три останні квартали 2009 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

EBA: Несприятливий індекс інвестиційної привабливості України стабільний три останні квартали 2009 р.

485
Індекс інвестиційної привабливості України в четвертому кварталі 2009 року майже не змінився в порівнянні з двома попередніми кварталами, склавши 2,57 за п’ятибальною шкалою, і залишається несприятливим для інвесторів, повідомила виконавчий директор Європейської Бізнес Асоціації (Еuropean Business Association, EBA) Ганна Дерев’янко.
"Оцінка не змінилася в порівнянні з третім кварталом, там, де вона була на рівні 2,56, тобто незначне коректування сталося навіть у бік оптимістичний, проте в цілому не змінилася картинка, виходячи з того, що інвестори дуже розраховують і чекають результатів президентських виборів", - сказала Г.Дерев’янко.
Як відзначив на прес-конференції управляючий партнер компанії "Ернст енд Янг" (Київ) Олексій Кредісов, деякі компанії акцентували увагу на позитивних змінах. Наразі ще далеко не всі компанії приділяють увагу новим можливостям у бізнесі, проте 33% респондентів вже відзначили поліпшення в даній сфері.
Як повідомлялося, індекс інвестиційної привабливості України, що розраховується за 5-бальною шкалою EBA, в третьому кварталі 2009 року скоротився до 2,56 в порівнянні 2,64 в другому кварталі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас