Даішникам сподобався новий алкотестер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Даішникам сподобався новий алкотестер

1908
Співробітники ДАІ задоволені новим алкотестером, який зовсім нещодавно надійшов до їх розпорядження, пише видання "Сегодня".
В країні вже тиждень несуть службу нові алкотестери, завдання яких - відразу виявити і покарати п'яниць за кермом (без приладу, аби викрити в пияцтві, інспектор повинен відправити водія на експертизу). Поки приладів на всю Україну лише п'ять - два в Києві і по одному в Житомирській, Чернігівській і Вінницькій областях.
В Чернігівській області, де інспекторів також озброїли алкотестером, говорять, що наряди з диво-апаратом на свята і вихідні дні чергуватимуть на трасах, де є місця відпочинку, вистежуючи громадян які насвяткувались.
"Зазвичай один екіпаж виявляє за чергування 1-2 п'яних за кермом, а з алкотестером вийшло виявити вісьмох", - повідомили в прес-службі вінницького управління ДАІ. На новорічні свята з приладами чергуватимуть посиленіше, пропонуючи "подихати" водіям, які їдуть не дуже впевнено.
Як повідомлялося раніше, управління Державної автомобільної інспекції у Вінницькій області з 7 грудня почало використовувати мобільний прилад Alcotester 6810 для виявлення водіїв, які керують транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас