"Аваль" надав фінансову підтримку музичному фестивалю "Bach-fest" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" надав фінансову підтримку музичному фестивалю "Bach-fest"

Фондовий ринок
75
Петропавлівське відділення акціонерного поштово-пенсійного банку «Аваль» надало фінансову підтримку сьомому міжнародному музичному фестивалю "Bach-fest" у м. Суми, що відкрився 20 жовтня п.р. у концертному залі Сумської обласної філармонії. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на начальника Петропавлівського відділення АППБ «Аваль» Григорія Петренка.
За його словами, фінансування міжнародного музичного фестивалю "Bach-fest" було здійснено у рамках культурної програми Петропавлівського відділення банку «Аваль».
Програма фестивалю передбачає шість концертів, останнім з яких буде виступ камерного хору «Київ». Завершення фестивалю пройде 17 листопада п.р. Більш детальну інформацію можна отримати за адресою www.organum.sumy.ua.
Як повідомив начальник Петропавлівського відділення АППБ «Аваль», організатори фестивалю висловили щирі слова подяки керівництву Петропавлівського відділення АППБ «Аваль» за фінансову підтримку, а також клієнтам та партнерам банку, які теж взяли активну участь у фінансуванні цього культурного проекту.
Як зазначив Г. Петренко, «безсумнівно, діяльність банку націлена, перш за все, на отримання прибутку. Але стабільний бізнес, що планує свій розвиток на довгі роки і пов’язує своє майбутнє з майбутнім країни, може успішно розвиватися лише в гармонійно розвинутому суспільстві. Саме тому підтримка вітчизняної культури — це запорука руху вперед до суспільства злагоди і миру, до формування сприятливого клімату для бізнесу і створення нормальних умов життя людей», — підкреслив він.
За його словами, культурна програма Петропавлівського відділення банку спрямована на підтримку та розвиток мистецтва Сумщини. У рамках цієї програми передбачено виставкову діяльність, проведення спільних занять з галереєю мистецтв «Академічна» Української академії банківської справи, влаштування пленерів, підтримку музичних фестивалів "Bach-fest" та "Organum".
Наступною подією у культурній програмі Петропавлівського відділення АППБ «Аваль», як повідомив Г. Петренко, стане відкриття 22 листопада цього року в приміщенні відділення чергової виставки живопису «Квіти — кольорові образи буття», що буде приурочено першій річниці створення відділення.
Петропавлівське відділення банку «Аваль» створено на базі Української академії банківської справи (м. Суми) 22 листопада 2001 р. і надає повний перелік послуг, зокрема розрахунково-касове обслуговування, надання кредитів фізичним та юридичним особам, має позитивну динаміку розвитку та високий рівень обслуговування клієнтів.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас