Від стратегії до реального управління через KPI і бізнес процеси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Від стратегії до реального управління через KPI і бізнес процеси

398
Відстеження і контроль KPI допомагає керівництву організації оптимізувати найважливіші аспекти роботи, не паралізуючи її при цьому непотрібними звітами і тотальними перевірками. Але щоб система працювала ефективно, компанії важливо уникнути помилок при визначенні KPI.
Виділення найважливіших KPI - це завдання, що вимагає дуже глибокого аналізу діяльності компанії та розуміння її специфіки. Якщо чітко знати стратегію компанії, на якому ринку і з якими клієнтами вона працює, як організований процес і де її слабкі місця, то не виникне особливих труднощів визначити оптимальний набір ключових показників, що допоможе контролювати, а отже, керувати підприємством, вести його до намічених цілей. Але, як показує досвід, на практиці багато компаній в процесі впровадження KPI допускають типові помилки.
Коли KPI визначені і система починає діяти відбуваються «чудеса». Ті люди, які раніше мовчали і ніяких проблем, здавалося б, не було, починають обурюватися, сваритися, іноді навіть звільняються, відразу у них з'являється безліч претензій до колег. Це відбувається тому, що система почала працювати, і її результати стали зачіпати людину за живе. Однак топ-менеджмент компанії отримує зворотний зв'язок: безліч сигналів з місць про те, що щось негаразд. Це вже пряме керівництво до дії і усунення проблем.
Рекомендуємо Вам відвідати унікальний майстер-клас, який проведуть гуру оптимізації бізнес-процесів і впровадження KPI на підприємствах і в компаніях. У рамках заходу провідні експерти поділяться колосальним досвідом, який оснований на більш ніж 600 успішно реалізованих проектах.
Аудиторія: майстер-клас буде корисний для власників бізнесу, генеральних і фінансових директорів. Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією.
Дата проведення: 18 листопада 2009
Час проведення: 10.00 - 15.00.
Місце проведення семінару: м. Київ, вул. Петропавлівська, 47
Зареєструватися на участь у майстер-класі і отримати докладну інформацію можна:
• заповнивши реєстраційну форму на сайті www.intalev.ua
• за телефонами: 38 (044) 207-39-59, 537-74-11
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас