Банк "Надра" відкрив список недобросовісних позичальників, виконуючи вимогу НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Надра" відкрив список недобросовісних позичальників, виконуючи вимогу НБУ

Кредит&Депозит
1274
Проблемний банк "Надра" (Київ) відкрив список недобросовісних позичальників, виконуючи вимогу Національного банку України (НБУ), повідомила прес-служба кредитно-фінансової установи в середу.
"НБУ в своєму листі встановив вимогу про розміщення в строк до 22 жовтня 2009 року як на офіційному сайті банку, так в засобах масової інформації відомостей про позичальників, що не врегулювали з тимчасовою адміністрацією питання погашення заборгованості", - повідомляється в прес-релізі.
В документі також наголошується, що розміщення на веб-сайті банку списку осіб, яким необхідно звернутися в банк для досягнення компромісу про погашення простроченої заборгованості, не суперечить законодавству про збереження банківської таємниці.
"Дані дії тимчасової адміністрації банку "Надра" обумовлені необхідністю виконання своїх зобов'язань перед вкладниками банку. Такий крок тимчасової адміністрації не суперечить статті 60 "банківська таємниця" закону України про банки і банківську діяльність", - підкреслюється в прес-релізі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас