У Бернарда Медоффа відібрали пляжний будиночок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Бернарда Медоффа відібрали пляжний будиночок

Кримінал
441
Пляжний будинок творця найбільшої фінансової піраміди Бернарда Медоффа американські судові органи виставили на продаж. Очікується, що за будинок площею 280 кв. м, розташований у м. Монтаук на південно-східному узбережжі острова Лонг-Айленд, удасться виручити близько 8 млн доларів, передає AP.
Медофф придбав цю нерухомість у 1979 році, заплативши 3 млн доларів за будинок з ділянкою в 0,5 га. Пляжний будинок своїми масштабами не дуже відповідає поширеним у народі уявленням про розкіш будинків мільярдерів, не має гаража і навіть гардеробної. Проте будинок із чотирма спальнями та трьома ванними кімнатами розташований ближче до океану, на відміну від його більш розкішних сусідів. Крім самого будинку, на продаж буде виставлено все, що в ньому є - від меблів і предметів мистецтва до взуття дружини екс-мільярдера Рут Медофф, уточнює РБК.
Найближчим часом американська влада також планує виставити на продаж належні Медоффу квартиру на Манхеттені вартістю близько 7 млн доларів і нерухомість у Флориді, яку оцінюють в 11 млн.
Варто нагадати, що 14 липня творець найбільшої в історії фінансової піраміди Медофф почав відбувати термін в американській в'язниці. Він був засуджений до 150 років тюремного ув'язнення. Навіть якщо легендарний аферист буде зразково поводитися у в'язниці, достроково вийти на волю він зможе лише в 2139 році, коли йому виповниться 201 рік.
У грудні 2008 року в США було викрито найбільшу фінансову піраміду, яку створив і очолив відомий фінансист Медофф - колишній голова ради директорів біржі NASDAQ і засновник інвестиційної компанії Bernard L.Madoff Investment Securities. Піраміда функціонувала не менше 20 років, а втрати інвесторів від шахрайства оцінюються в 50 млрд доларів. Під час судового процесу Медофф визнав свою провину і покаявся перед вкладниками, які постраждали від його дій.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас