Росіяни змінили результати опитування на звання найгірших туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіяни змінили результати опитування на звання найгірших туристів

1141
Результати опитування на звання "найгірших туристів у світі", проведеного британським порталом Realholidayreports.com, сильно змінилися після втручання росіян, пишуть "Ведомости". Як раніше повідомлялося - опитування показало, що найгіршими відпочивальниками були визнані саме громадяни РФ. Однак, після того як згадка про це з'явилася у російських ЗМІ, число тих, хто проголосував, збільшилося в 6 разів.
Після того, як в опитуванні взяли участь більше 6300 людей, найгіршими сусідами по відпочинку 68,1% респондентів називають самих британців, пишуть "Ведомости". На другому місці в антирейтингу - німці (11,7%), на третьому - французи (9%). Росіяни ж посіли четверте місце (8%). Кращі від них у цьому списку тільки голландці (3,2%).
Головний редактор сайту Гері Хьюітт в інтерв'ю виданню пояснив, що різка зміна "громадської думки", швидше за все, пов'язана із протестним голосуванням росіян.
Імовірно, російським користувачам всесвітньої павутини не сподобалося, як британці дорікали туристам із РФ у тому, що ті розкидаються грішми, третирують персонал готелів, голосно лаються в барах і басейнах, тягнуть громадські шезлонги на ніч додому, щоб вранці не шукати вільні, одягаються як бандити: носять тренувальні штани і дорогі золоті прикраси, відзначає видання.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас