150 клієнтам UBS пред'являть звинувачення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

150 клієнтам UBS пред'являть звинувачення

504
Ста п'ятдесяти американським клієнтам UBS можуть бути пред'явлені звинувачення в ухилянні від сплати податків у США, повідомила газета New York Times з посиланням на інформоване джерело.
Джерело повідомило газеті, що по всій країні ведуться розслідування, які можуть закінчитися звинуваченнями в скоєнні злочинів.
Газета відзначила, що поки неясно, звідки уряд США одержав імена клієнтів.
У лютому UBS погодився заплатити $780 мільйонів і передати дані про приблизно 250 американських клієнтів, щоб зняти із себе звинувачення, з якими зіткнувся в процесі податкової суперечки з урядом США.
Раніше на цьому тижні уряди США і Швейцарії прийшли до угоди про те, чи потрібно змусити банк розкрити імена 52.000 багатих американських клієнтів, підозрюваних в ухиленні від податків.
Однак сторони не оголосили про подробиці угоди.
Цитуючи слова іншого джерела, близького до ситуації, New York Times написала, що міністерство юстиції США вимагає розкрити імена тих клієнтів UBS, які створили офшорні підприємства, щоб ухилятися від податків, і тих, які спілкувалися із представниками UBS у Швейцарії особисто, по телефону або електронній пошті.
Представник UBS у Гонконгу не був доступний для коментарів.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас