Ющенко: Необхідно сконцентруватися навколо ідей, які дадуть стимули бізнесу повертатися в будівництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко: Необхідно сконцентруватися навколо ідей, які дадуть стимули бізнесу повертатися в будівництво

228
"У нас немає іншого виходу як сконцентруватися навколо ідей, які дозволять запустити ринкові механізми відродження будівельної галузі, дадуть стимули бізнесу повертатися в будівництво та ефективно виконувати соціальні зобов'язання держави перед громадськістю". Про це із посиланням на слова Віктора Ющенка сказано в коментарі головної служби соціально-економічного розвитку Секретаріату президента, опублікованому на офіційному сайті глави держави.
"Президент України наголошує, що в умовах кризи ми повинні протистояти дешевому популізму, ідеї якого запускаються в суспільство", - сказано в коментарі.
"Не враховуючи те, що спад у будівельній галузі за І півріччя становить 55%, Кабмін видав постанову від 17 червня 2009 року № 684, яка передбачає використання закладених коштів не на добудову житла, а на купівлю квартир на вторинному ринку та роздачу їх за невідомими принципами в кабінеті у прем'єр-міністра України. Тобто, замість того щоб врятувати людей від недобудованої квартирної пастки та подолати стагнацію у будівельній галузі, прем'єр-міністр України за державний кошт хоче створити для себе черговий передвиборчий квартирний фонд. Таким чином, глава уряду, критикуючи всіх за роздачу перед виборами продовольчих пайків, переходить на більш масштабний підкуп виборців. Глава держави з метою недопущення неефективного та нецільового використання коштів Указом від 22 липня 2009 р. № 565 зупинив дію зазначеної постанови", - сказано в коментарі головної служби соціально-економічного розвитку Секретаріату президента.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас