Держмитслужба пропонує не обкладати ввізним митом товари вартістю до 100 євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держмитслужба пропонує не обкладати ввізним митом товари вартістю до 100 євро

Казна та Політика
936
Державна митна служба України пропонує не обкладати ввізним митом товари (крім підакцизних), митна вартість яких не перевищує еквівалент EUR100, повідомляється на сайті відомства.
Відповідний проект закону "Про внесення змін у деякі закони України з питань оподатковування" Держмитслужба винесла на громадське обговорення у вівторок, повідомляється на її сайті.
"Проект закону України розроблений на виконання доручення Кабінету міністрів України від 09.06.09. № 24450/3/1-09 і з метою встановлення в національному податковому законодавстві мінімальної вартості товарів, з яких не будуть стягуватися податки та збори при ввезенні цих товарів на митну територію України суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності", - повідомляє Держмитслужба.
Проект регуляторного акту передбачає внесення змін у ч. 7 Митного тарифу України, затвердженого законом "Про Митний тариф України", і в ст. 3 закону "Про податок на додану вартість".
Як повідомляє Держмитслужба, термін прийняття пропозицій і зауважень до проекту регуляторного акту становить один місяць від дня опублікування законопроекту та аналізу регуляторного впливу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас