Через кризу співробітники Google не поїдуть на корпоратив на природу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через кризу співробітники Google не поїдуть на корпоратив на природу

776
Інтернет-компанія Google, що володіє найбільшим у світі пошуковиком, скасувала традиційне для компанії щорічне корпоративне свято з виїздом на природу. Замість цього компанія запропонує співробітникам індивідуальні екскурсії, квитки на які будуть поширюватися по департаментах компанії.
"Традиція виїздів повелася в Google ще тоді, коли компанія була значно меншою. Тому зараз ми ухвалили рішення щодо того, що з метою економії працівники зможуть поїхати на відпочинок тільки зі своїми безпосередніми колегами по відділу", - говорить представник компанії Метт Ферман, повідомляє cybersecurity.ru.
За його словами, раніше компанія робила загальнокорпоративні виїзди для того, щоб співробітники могли поспілкуватися між собою неформально і можливо з кимсь зі своїх колег познайомитися (у штаті Google близько 20 000 працівників).
Однак зараз Google змушена розбитися на невеликі групи, щоб знизити затратність таких поїздок.
Традиційно, Google купувала для своїх співробітників поїздки на лижні курорти або в Диснейленд, однак на тлі падіння рекламних доходів такі виїзди навіть для інтернет-гіганта стали непід'ємною ношею.
Нагадаємо, що серед ІТ-компаній саме в Google найбільш лояльна політика в сфері кадрів - працівники можуть харчуватися за рахунок компанії, а під час роботи на годину відвідувати спортзал або проводити час в особистих потребах.
Також на території кампуса компанії постійно працює ресторан і безалкогольний бар. До послуг персоналу (за рахунок компанії) також пропонується масажист і перукар, працює на території офісу компанії і невелика пральня з хімчисткою.
Відзначимо також, що чистий прибуток Google зріс майже на 9% у першому кварталі цього року.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас