УЄФА визначила міста для проведення Євро-2012, в Україні - Київ, Львів, Донецьк і Харків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УЄФА визначила міста для проведення Євро-2012, в Україні - Київ, Львів, Донецьк і Харків

3033
Матчі Євро-2012 приймуть українські Київ, Донецьк, Львів і Харків, а також чотири польські міста - Варшава, Познань, Вроцлав і Гданськ, заявив президент УЄФА Мішель Платіні на прес-конференції в Бухаресті вранці у середу.
За його словами, таке рішення прийняв виконкомом УЄФА на засіданні 12-13 травня.
Як повідомив журналістам у Києві міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, Дніпропетровськ і Одеса, що претендували на проведення матчів Євро-2012, остаточно втратили цей шанс.
"Тільки що на прес-конференції в Бухаресті Мішель Платіні повідомив, що в Україні Євро-2012 будуть приймати Київ, Львів, Донецьк і Харків", - сказав міністр.
Разом з тим, відзначив Ю.Павленко, УЄФА відвело українським містам, що приймають матчі Євро-2012, термін до 30 листопада 2009 року для вирішення проблемних питань, інакше "УЄФА не виключає заміни двох міст".
Як повідомлялося, у квітні 2007 року Україна і Польща виграли конкурс на право проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. В Україні матчі планувалося провести в Києві, Донецьку, Львову і Дніпропетровську, у Польщі - у Варшаві, Гданську, Вроцлаві і Познані. Кожна країна мала ще по два резервні міста для проведення чемпіонату: Одеса і Харків в Україні, Краків і Хожув - у Польщі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас