Мінпаливенерго проти ліквідації "Укртатнафти" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінпаливенерго проти ліквідації "Укртатнафти"

Енергетика
297
Міністерство палива та енергетики виступає проти ліквідації компанії "Укртатнафта" (Кременчуцький нафтопереробний завод, Полтавська область). Про це повідомив міністр палива та енергетики Юрій Продан.
"Враховуючи сьогоднішню ситуацію, ми виступаємо проти ліквідації "Укртатнафти", але все буде залежати від того, як завершиться судова справа", - сказав він.
Міністр додав, що позиція міністерства збігається з позицією Кабінету Міністрів у цьому питанні.
У той же час він не зміг уточнити позицію інших учасників справи, зокрема, Генеральної прокуратури, за позовом якої було прийнято у вересні 2008 року рішення про ліквідацію компанії, татарстанських акціонерів, а також міноритарних акціонерів в особі компанії "Корсан", яку контролює група ПриватБанку
Як повідомляло агентство, Київський апеляційний господарський суд оголосив перерву до 28 квітня в судовому засіданні щодо розгляду апеляції на рішення Господарського суду Києва від 4 вересня 2008 року, який ухвалив рішення щодо ліквідації "Укртатнафти".
4 вересня 2008 року Госпсуд Києва вирішив ліквідувати "Укртатнафту" за позовом Генеральної прокуратури в інтересах Кабінету Міністрів, компанії "Корсан" (міноритарний акціонер, контролюється групою ПриватБанку) і Міністерства палива та енергетики.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас