Україна та Гондурас встановили дипломатичні відносини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна та Гондурас встановили дипломатичні відносини

263
Міністри закордонних справ України та Гондурасу підписали Протокол про встановлення дипломатичних відносин. Урочиста церемонія підписання відбулася у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку. Після церемонії міністр закордонних справ України Анатолій Зленко зазначив, що ця подія сприятиме активному розвитку політичного діалогу і торговельно-економічного співробітництва між двома країнами.
Голова ж зовнішньополітичного відомства Гондурасу наголосив на підвищеному інтересі країн Латинської Америки до співпраці з Україною, до якої в цьому регіоні ставляться з особливою повагою та симпатією. Як передає прес-служба МЗС, він підтвердив готовність його країни до розбудови взаємовигідного співробітництва з Україною у сфері сільського господарства, машинобудування, розвитку транспортної інфраструктури.
Окрему увагу було приділено питанням створення договірно-правової бази двосторонніх відносин. У цьому зв'язку міністри двох країн домовилися підписати найближчим часом ряд базових документів економічного характеру, серед яких угоди про торговельно-економічне співробітництво та про взаємний захист інвестицій.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас