Японія виділить 17 млрд. дол. Азіатському регіону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японія виділить 17 млрд. дол. Азіатському регіону

Казна та Політика
171
Уряд Японії готовий надати країнам Азіатського регіону понад $17 млрд., щоб допомогти їм подолати наслідки глобальної фінансової кризи.
Про це, як повідомили джерела в урядових колах, має намір заявити у своїй промові на Світовому економічному форумі в Давосі прем'єр-міністр Японії Таро Ассо, передає ІТАР-ТАРС.
Глава уряду підкреслить, що Токіо вважає за необхідне ужити негайних заходів у боротьбі з економічними проблемами у світі. У цьому контексті, зокрема, він згадає плани з надання Світовому валютному фонду до $100 млрд.
Із приводу середньострокових і довгострокових заходів щодо подолання кризи Асо розповість про домовленості, досягнуті в листопаді на фінансовому саміті у Вашингтоні. При цьому прем'єр зверне увагу на прагнення Токіо перешкоджати протекціонізму.
Окремо голова японського кабінету має намір сказати про зусилля Японії з надання підтримки країнам Африки, у тому числі про її рішення направити у води Сомалі кораблі сил самооборони для участі в місії з боротьби з піратами. Таро Асо не залишить без уваги також тему зміни клімату. Він зробить заяву, що уряд збирається до червня оголосити середньострокові цілі Японії щодо скорочення викидів в атмосферу парникових газів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас