Принц Чарльз зайнявся виробництвом рослинних ліків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Принц Чарльз зайнявся виробництвом рослинних ліків

319
Британський принц Чарльз заснував компанію з виробництва лікарських препаратів на основі рослинних екстрактів.
Фірма спадкоємця британського престолу, що одержала назву Duchy Originals, випускає ліки від застуди, розладу шлунка, а також заспокійливі препарати.
Duchy Originals позиціонує себе як бренд, що пропонує альтернативні та екологічні способи лікування поширених захворювань.
Фахівці, що працюють в сфері нетрадиційної медицини, у цілому позитивно висловлюються про ініціативу принца Чарльза почати виробництво рослинних препаратів і відзначають, що випуск ліків під брендом спадкоємця британського престолу може сприяти популяризації альтернативних методів лікування.
Однак професор Едзард Ернст із Університету Ексетера заявив, що відкриття Duchy Originals завдасть шкоди іміджу підприємств, що займаються виробництвом ліків на основі рослинних екстрактів.
"Принц Чарльз як людина, яка не займається наукою і медициною професійно, тільки нашкодить репутації використання лікування рослинними препаратами", - підкреслив професор.
За останні кілька десятиліть британський ринок нетрадиційних лікарських засобів значно виріс.
Щорічний дохід підприємств, що займаються випуском рослинних медикаментів, становить близько 200 мільйонів фунтів стерлінгів (приблизно 275 мільйонів доларів). Серед британців попит на лікарські засоби на основі рослинних екстрактів росте тому, що населення перестало довіряти звичним препаратам через безліч побічних ефектів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас