Названі найбільш глобалізовані країни Латинської Америки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названі найбільш глобалізовані країни Латинської Америки

724
Відповідно до проведеного виданням Latin Business Chronicle дослідження, Панама, Коста-Рика і Нікарагуа є найбільш глобалізованими країнами Латинської Америки за підсумками 2008 року.
Кращі відносно минулого року зміни в рейтингу відбулися в Нікарагуа. Гондурас і Болівія, тим часом, зазнали найгірший спад, повідомляє портал OPP.org.uk. Найбільші економіки регіону, бразильська і мексиканська, стали більш глобалізованими, однак якщо Мексика зуміла потрапити в топ-10, то Бразилія так і залишилася на останньому місці.
За словами головного редактора Latin Business Chronicle Іоахіма Бамруда, лідируючі позиції Панами обумовлені такими головними показниками глобалізованості, як обсяги іноземних інвестицій і міжнародної торгівлі. Рівень припливу закордонних інвестицій у Панаму є найвищим серед інших країн регіону, багато в чому завдяки інвестиціям у фінансовий і будівельний сектори країни.
Крім того, рейтинг розраховувався на підставі таких факторів, як число туристів, що приїжджають у країну, кількість грошових надходжень від громадян країни, що працюють за кордоном, і рівень доступності в ній інтернету.
1. Панама
2. Коста-Рика
3. Нікарагуа
4. Чилі
5. Парагвай
6. Гондурас
7. Домініканська Республіка
8. Сальвадор
9. Уругвай
10. Мексика
11. Еквадор
12. Перу
13. Болівія
14. Гватемала
15. Аргентина
16. Колумбія
17. Венесуела
18. Бразилія
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас