У 2009 році у моду ввійде економія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2009 році у моду ввійде економія

3630
В 2009 році економічний спад буде лише поглиблюватися, пророкує відомий експерт зі світових трендів Джеральд Селенте, що у свій час передбачив падіння Радянського Союзу та іпотечну кризу.
Як повідомляє USA Today, американцям у зв'язку з настанням "Найбільшої депресії" пропонується розвивати в собі ощадливість.
На думку експерта, від дорогих стейкхаусів американцям доведеться відмовитися на користь простеньких закусочних з їжею навинос, членство у фітнес-клубі проміняти на пробіжку із собакою, а на місці галявини влаштувати підсобне господарство з городом. Про це говориться в статті, переклад якої наводить Inopressa.
На зміну онлайн-розвагам прийдуть танцмайданчики. З енергетичних напоїв більшість перейде на міцний алкоголь. Агресивна музика поступиться місцем свінгу, а по телевізору будуть дивитися головним чином не реаліті-шоу, а естрадні виступи.
Крім того, Селенте прогнозує, що замість походів до лікарів у суспільстві стане популярним загальне оздоровлення та нетрадиційна медицина. Одягатися будуть із розумом. В абітурієнтів втратять колишній престиж теоретичні гуманітарні науки - очікується великий наплив охочих навчатися прикладним дисциплінам. Замість нових автомобілів особливою популярністю будуть користуватися стародавні моделі.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас