Moody's погіршив прогнози рейтингів 15 українських банків із "стабільного" до "негативного" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's погіршив прогнози рейтингів 15 українських банків із "стабільного" до "негативного"

8346
Міжнародне рейтингове агентство Moody's погіршило прогнози рейтингів фінансової стабільності 15 українських банків з "стабільного" до "негативного". Про це сказано в повідомленні Moody's.
Відповідно до повідомлення, агентство також погіршило прогнози довгострокових рейтингів за зобов'язаннями в іноземній або національній валюті 19 українських банків з "стабільного" до "негативного".
Серед банків, для яких погіршені прогнози тих або інших рейтингів: Альфа-банк (Україна), "Фінанси й Кредит", "Надра", Ощадбанк, Calyon Bank (Україна), Перший український міжнародний банк, ING Bank (Україна), Кредитпромбанк, ОТП Банк, "Південний", Приватбанк, "Райффайзен Банк Аваль", Сведбанк Інвест, Укрексімбанк, Укрсиббанк, Укрсоцбанк, банк "Європейський", "Кредит Дніпро", Донгорбанк, Експрес-банк, Імексбанк, Індустріалбанк, "Хрещатик", Укргазбанк, Укргазпромбанк, Укрпромбанк, VAB Банк.
Moody's також погіршив прогноз рейтингу фінансової стабільності банку "Форум" з "позитивного" до "стабільного".
Рейтингове агентство, крім того, понизило рейтинги за національною шкалою банку "Надра" - з Aa2.ua до Aa3.ua, ПУМБу - з Aa2.ua до Aa3.ua, банку "Кредит-Дніпро" - з Baa1.ua до Baa3.ua, Індустріалбанку - з Baa2.ua до Baa3.ua, Укргазбанку - з A2.ua до A3.ua, VAB Банку - з A1.ua до A3.ua.
Як повідомляло агентство, у жовтні Moody's понизило рейтинги за депозитами у національній валюті й за національною шкалою 12 українських банків і погіршило прогноз рейтингів за депозитами в іноземній валюті 21 банку з "позитивного" до "стабільного".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас