Мер Києва призначив радником свого сина, доручивши йому курирувати держзакупівлі комунпідприємствами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мер Києва призначив радником свого сина, доручивши йому курирувати держзакупівлі комунпідприємствами

Казна та Політика
2448
Мер Києва Леонід Черновецький призначив своїм радником свого сина Степана Черновецького і доручив йому курирувати сферу державних закупівель, які здійснюють комунальні підприємства.
"Я з гордістю представляю вам свого сина Степана Черновецького, що без зарплати працює моїм радником, і він буде координувати всю вашу діяльність", - заявив Л.Черновецький на нараді в понеділок.
"Я хотів би, щоб ви його сприймали цілком серйозно. Він - людина, що відбулася, мільйонер, він добра людина", - заявив також мер.
"Він завжди слухає чужі думки, у мене часу мало, я, на жаль, не встигаю цього робити", - додав Л.Черновецький.
При цьому він заявив, що С.Черновецький познайомиться з кожним з керівників комунальних підприємств.
"Я запевняю вас, що ви впізнаєте добру, щиросердечну людину, що має колосальний досвід господарської діяльності. Він вам прийдеться до душі", - відзначив Л.Черновецький.
Мер також заявив, що його команда "починає в Києві широкомасштабну боротьбу з корупцією". "Я думаю, що в будь-якій сфері на сьогодні перебуває близько 25 млрд. грн. - це ще один бюджет Києва. Я налаштований рішуче", - заявив мер.
С.Черновецький повідомив журналістам після наради, що він буде працювати радником винятково на громадських засадах. За його словами, змістом його роботи буде контроль за проведенням тендерів комунальними підприємствами.
Зокрема, за його словами, в 2007 році комунальні підприємства Києва провели 4 тис. тендерів на загальну суму близько 4 млрд. грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас