Пограбування банку у Києві: у співробітника ПУМБ відібрали понад 400 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пограбування банку у Києві: у співробітника ПУМБ відібрали понад 400 тис. грн

Кримінал
4221
У Києві 11 грудня двоє невідомих відібрали в співробітника Першого українського міжнародного банку понад 400 тис. грн.
Як повідомили РБК-Україна в ГУ МВС у м. Києві, пограбування відбулося біля відділення ПУМБ на Оболонському проспекті.
Співробітник банку, нехтуючи правилами безпеки з перевезення великих сум грошей, вийшов з машини, направляючись у фінансову установу. У цей момент двоє невідомих збили його з ніг, завдали кілька ударів, вихопили сумку із грішми та втекли. За цим фактом столичною міліцією порушена кримінальна справа за грабіж.
Нагадаємо, 4 грудня ц.р. у Донецьку було пограбовано відділення "Правекс-банку". Інцидент відбувся в Кіровському районі Донецька близько 16:00. Злочинець із муляжем пістолета скоїв напад на відділення банку та змусив касира віддати гроші - близько 60 тис. грн, після чого зник з місця злочину. Відділення банку не було обладнано відеокамерою, а його охорону здійснювала приватна фірма.
21 листопада в Донецьку двоє невідомих скоїли напад на відділення Home Credit Bank, розташоване на вул. Постишева, 43, і викрали 314 тис. грн. На момент нападу у відділенні знаходилися три відвідувачі і п'ять працівників банку. Зловмисники були в масках, використовували вогнепальну зброю, зробили кілька пострілів у підлогу і стелю. Ніхто з людей, що знаходилися в банку, не постраждав. Відділення також не було обладнано камерами відеоспостереження, мало того, у ньому не була навіть забезпечена фізична охорона приміщення.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас