У великого американського девелопера не вистачає грошей на хмарочоси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У великого американського девелопера не вистачає грошей на хмарочоси

Нерухомість
1114
Один з найбільших девелоперів США, компанія Hines Interests, зіткнулася із проблемами фінансування проекту 52-поверхового офісного будинку в центрі Чикаго.
Вартість спорудження об'єкта, що повинен розташуватися на березі ріки Чикаго в діловому районі міста, становить $536 млн. Однак у його девелопера виникли серйозні труднощі із залученням коштів, повідомляє видання Chicago Business. Кредитори фактично припинили виділяти позики під будівництво ще у вересні через фінансову кризу.
Для початку будівництва Hines Interests необхідний великий кредит у розмірі $328 млн. Однак основний інвестор, група із чотирьох банків, готова вкласти тільки $200 млн. Тепер перед девелопером виникла дилема: або додатково інвестувати власні кошти (причому цей ризик може у підсумку не виправдатися), або відмовитися від проекту, тим самим позбувшись уже вкладених $128 млн і завдавши збиток своїй репутації.
Тим часом уже не за горами крайній термін початку будівництва - 1 травня 2009 року. Незважаючи на ситуацію повної невизначеності, дві великі компанії, що вже підписали угоди про оренду площ у майбутньому будинку, розраховують, що будівництво почнеться і закінчиться за графіком.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас