1465
Термін придатності продуктів штучно подовжують
Ціни на продукти перестали зростати, а деякі навіть дешевшають. Зокрема, через перевиробництво на 20% втратили в ціні олія та крупи. Кондитерські та м’ясні продукти – на 10%, бо зменшився попит. Та такий розпродаж може позначитись на якості продуктів, – застерігають експерти.
Коментують:
Марія Колесник, керівник аналітичного відділу консалтингової компанії
Клавдія Максименко, керівник споживчого проекту
За матеріалами: УБР
Поділитися новиною
Також за темою
Чому Італія стала найпривабливішою країною ЄС для багатіїв
Як впорядкувати витрати: правило чотирьох конвертів
Galaxy Digital сприяє Solana завдяки покупці на 536 млн $, XYZVerse може випередити SOL у 2025 році
Скільки часу продаються квартири на столичній вторинці
Чи враховується до страхового стажу догляд за дитиною з інвалідністю
Дохідність річних депозитів вперше з початку року перевищила інфляцію (інфографіка)